drum.png

Hvordan ble Greif verdensledende innen industriell emballasje? Svaret er enkelt: ved å minimere risiko. Våre kunder ønsker å jobbe med et selskap som garanterer sikker forsyning av trygge produkter. «Greif : the safe choice» uttrykker perfekt vår forpliktelse til disse verdiene .

Hva gjør Greif til det trygge valget? Tre ting er grunnleggende for Greifs unike konkurransefortrinn:

1. Den første er Greifs production excellence. Vi sørger for at alt går med presisjon som et sveitsisk ur. Greif Production System er en lean produksjonsmekanisme. Hvert enkelt trinn i prosessen er utformet for maksimal prosess- og produktsikkerhet. Eksperter fra vår produksjonstekniske konsulentgruppe (OSG) sørger for at Greifs standarder er beste praksis, og at disse er på plass.

2. Den andre faktoren er Greifs globale distribusjonsapparat. Våre omfattende back-up fasiliteter gjør oss i stand til å garantere leveringssikkerheten. Den enorme mengden av teknisk know-how vi har tilegnet oss over mange tiår har ført til tryggere produkter, rådgivning innen emballasje som er i verdensklasse og en rask og effektiv feilsøkingstjeneste.

3. Tredje og for de fleste kunder den viktigste faktoren er vår filosofi: The Greif Way. Vi er stolte av å være rettferdige, ærlige og etiske. Det er derfor du kan være sikker på at anbefalingene vi gir videre til våre kunder ikke blir påvirket av kortsiktige muligheter for vår egen økonomisk vinning. Vi har aldri senket våre standarder, selv i økonomiske nedgangstider. Det er det ærlighet handler om.

flexibles.jpg